Onze Diensten

Uw website is het online visitekaartje van uw bedrijf, daarom moet het ontwerp van uw website aansluiten op de huisstijl van uw bedrijf. Als er iets belangrijk is voor uw website is het vindbaarheid, overzichtelijkheid en professionele uitstraling. Het up-to-date houden van uw website is hier ook een onderdeel van.

Er is gebleken dat als uw website niet overzichtelijk is of er niet verzorgd uitziet dat de bezoeker snel geneigd is om uw website te verlaten en door te zoeken naar een (con) - collega in uw branche.

Wij schrijven uw website zo dat in iedere browser de website op de juist manier word weergegeven. Wij zijn pas tevreden als u als opdrachtgever tevreden bent met het eindproduct.

Website's

Uw website is het online visitekaartje van uw bedrijf, daarom moet het ontwerp van uw website aansluiten op de huisstijl van uw bedrijf.

App's

Naast een website kan een app gemaakt worden als verlengstuk van uw bedrijfsactiviteiten. Uw klanten willen doelgericht ook mobiel op de hoogte gehouden worden.

Responsive website's

Een Responsive website is geschikt om te bekijken op computer, tablets en smartphones. De layout word automatisch aangepast om de bezoeker snel van de juiste informatie te voorzien.

Webwinkels

Een webwinkel is een online etalage waarbij uw producten sneller kunnen worden bekeken en aangeschaft, onze webwinkels zijn voorzien van een iDeal betaalmethode voor uw gemak en die van uw klanten.

Gastenboek

Een gastenboek is een interactief onderdeel waar uw bezoekers een reactie over u kunnen achterlaten. De mensen die uw website bezoeken kunnen op deze manier ervaringen lezen en delen over uw bedrijf.

Content Management Systeem

Het up-to-date houden van uw website is een belangerijk onderdeel van uw website. Met een CMS kunt u zelf altijd en overal uw website bijwerken.

Social media intergratie

Social media is een belangerijke bron voor het delen van informatie, klanten kunnen snel uw posts lezen en uw website delen op social media.

Google Maps

Met Google Maps kunnen uw klanten snel zien waar u gevestigd bent.

Google Analytics

Met Google Analytics kunt u bekijken hoeveel bezoekers uw website bezoeken, welke pagina's ze bekijken, hoelang ze op uw website zitten en waar de bezoekers vandaan komen.

Online ticket systeem

Met dit online ticket systeem kunt u e-tickets voor uw evenement verkopen.

Hosting

Hosting (ook wel webhosting genoemd) is het huren van schijfruimte waar u uw website kunt plaatsen zodat deze via internet bereikbaar is.

Onderhoudscontract

Het up-to-date houden van uw website is hier ook een onderdeel van, met een onderhoudscontract hoeft u niks meer te doen.

Huisstijl ontwerpen

Ook maken wij logo's, flyer's, visitekaartjes en briefpapier voor uw bedrijf met profsionele kwaliteit, tevens is er een mogelijkheid om alles te laten drukken.